Šokolaad “Aljonka”
Netokaal: 20g.
Kakao üldsisaldus – vähemalt 25,0%; piima sisaldus – mitte vähem kui 12%;
Päritolu: Venemaa
Koostis: suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, kakaomass, emulgaatorid: sojaletsitiin, E476; maitseained.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia 2270kJ/540 kcal;
rasvad 32 g,
millest rasvhapped 18,3g;
süsivesikud 56 g,
millest suhkur 54,1g;
valku 7g;
sool 0,22g.
Vastunäidustatud piimavalgu talumatuse korral. Võib sisaldada väheses koguses mandleid ja sarapuupähkleid.
Maailmakuulus piimašokolaad “Aljonka” on valmistatud retsepti järgi, mis on püsinud muutumatuna alates 1966. aastast. Selle maitse on tuttav paljudele maiasmokkade põlvkondadele ja sellest on ammu saanud tõelise piimašokolaadi standard.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.