Artiklid Pähklipurejalt

Miks süüa mangot?
Miks süüa mangot? Miks süüa mangot, miks ta on nii kasulik? Kust ta pärineb ja mida ta sisaldab? Mango kui ...
Loe Edasi
Loe Edasi

10 põhjust miks sarapuupähklid on kasulikud su nahale ja juustele
10 põhjust miks sarapuupähklid on kasulikud su nahale ja juustele. Sarapuupähklid on alati olnud populaarsed, eriti mitmesuguste sarapuupähklipõhiste leiva- ja ...
Loe Edasi
Loe Edasi

19 põhjust miks sarapuupähkel on kasulik su tervisele
19 põhjust miks sarapuupähkel on kasulik tervisele Juba ennemuistsel ajal teadsid inimesed, et sarapuupähkel on kasulik tervisele. Kuid siis oli ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Imeline maiustus baklava
Imeline baklava Türgi on tuntud oma imepärase köögi poolest. Sealt pärinevad paljud eestlastele tuttavad toidud, nagu sis-kebab ja döner-kebab. Kuid ...
Loe Edasi
Loe Edasi

9 kõrvitsaseemne kasulikku omadust
9. imelist kõrvitsaseemne kasulikku omadust Kõrvitsast valmistatakse igasuguseid erinevaid maitsvaid roogasid ja maiustusi. Kuid lisaks kõrvitsale endale on söödavad ka ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Miks on seedripähkliõli kasulik?
Miks on seedripähkliõli kasulik? Seedripähkliõli ehk seedermännipähkliõli või lihtsalt seedriõli on ainulaadne looduslik toode, mille analooge looduses ei eksisteeri ja ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Mis on halvaa
Muinasjutuline idamaine maiustus - Halvaa Mis on halvaa? Halvaa on päritolult idamaine maiustus ning nagu nimetusestki on võimalik välja lugeda, ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Mis on marmelaad?
Mis on marmelaad? Marmelaad on suhkruga tihkeks keedetud puuvilja- või marjapüreest hoidis või (harilikult agar-agariga) tarretatud maiustus, mida reegline vormitakse ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Türgi maiustus – lokum
Türgi maiustus - lokum, mis see on ja kuidas seda süüakse Lokum (Rahat-Lukum, Loukum, Lukum) on pikkade traditsioonidega Türgi maiustus ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Pistaatsiapähkel – 10 positiivset omadust
Pistaatsiapähklite 10 positiivset omadust Milline on pistaatsiapähkli kasulikkus? või Milles peitub pistaatsiapähkli kasulikkus? Pistaatsiapähklil on mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Pistaatsiapähkel ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Pistaatsiapähkli kasulikkus
Pistaatsiapähkli kasulikkus ehk miks süüa pistaatsia pähklit Pistaatsiapähkli päritolu Harilik pistaatsia (Pistacia vera L.) kuulub anakardiliste (äädikapuuliste) sugukonda ja on ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Sarapuupähkel
Imeline sarapuupähkel Sarapuupähkel - mis ta on ja kus ta kasvab? Miks süüa sarapuupähklit? Miks ta on kasulik ja mida ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Ingver – Miks teda süüa?
Miks süüa ingverit? Ingver on igapäevane koostisaine paljude maade köökides ja seda on üle 2000 aasta kasutatud ka meditsiinilisel eesmärgil ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Beljovi pastilaa – mis see on?
Mis on Beljovi Pastilaa? Beljovi pastilaa (белевская пастила vene keeles) on piirkondlikku omapäraga vene traditsiooniline pastilaa liik, mida valmistatakse alates ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Mis on Tšurtšhela?
Mis on Tšurtšhela (Tshurtshela)? Pähklipureja muinasjutu peategelased, Marie ja Fritz, ootasid jõuluõhtul pingsalt, mida kallis Dosselmaier neile sellel aastal kingib ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Miks süüa parapähklit?
Miks süüa parapähklit? Miks süüa parapähklit? Mis ta selline on ja kust ta pärineb? Kuidas süüakse parapähklit ja miks tema ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Haštak – Imeline idamaine maiustus
Haštak - Imeline idamaine maiustus Haštak (hashtak, siin kohal on tähtis mitte segamini ajada #haštag-giga), see ei ole kuivataud puuvili ...
Loe Edasi
Loe Edasi

Miks on pähklid tervisele kasulikud?
Miks on pähklid tervisele kasulikud? Miks on pähklid kasulikud? Mis on pähklite hea toime?Kõrge toiteväärtus. Tänu oma kõrgele toiteväärtusele täidavad need ...
Loe Edasi
Loe Edasi