Sefiir glasuuritud vanillimaitseline “Belucci”
Netto kaal: 380g
Päritolu: Venemaa
Koostisosad: suhkur, õunapüreee (värsked õunad, säilitusaine vääveldioksiid), melass, joogivesi, taimeõli, kakaopulber, vadakupulber, paksendaja – pektiin, fermenteeritud munavalgepulber, happesuse regulaator – piimhape, niiskuse säilitaja – naatriumlaktaat, emulgaatorid: letsitiinid (soja), sorbitaantristearaat; maitseained.
Vastunäidustatud munavalge individuaalse talumatuse korral.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiat 1610kj/380kkal;
rasvad 11g;
süsivesikuid 69g,
– millest suhkrud g;
valku 2g;
soola 0g.
Glasuuritud vanillimaitseline “Belucci” sefiir on valmistatud klassikalise retsepti järgi – tema valmistamisel on kasutatud ainult naturaalset õunapüreed!
Belucci” sefiir:
– valmistatud pektiiniga – looduslik paksendaja.
– glasuur on valmistatud valitud kakaoubadest.
– Ei sisalda säilitusaineid.
Kas sa teadsid, et kui prantsuse kokad avastasid vene maisutuse pastilaa, olid nad sellest nii vaimustuses, et otsustasid selle tuua oma kodumaale. Peale väikest tootearendust (lisati rohkem munavalget) hakati seda tootma ka Prantsusmaal, prantsusepärase nimega – sefiir.
Sefiir (vene keeles зефир, prantsuse keeles zéphyr, muudes keeltes zephir) on kohev, vormis tarretatud pastilaa.
Konsistentsilt sarnaneb sefiir mõnevõrra vahukommidega, vormilt traditsioonilise beseega. Tavaliselt on see valge või roosa. Sefiiri valmistatakse puuvilja- või marjapüreest (enamasti õunapüree) suhkru ja munavalgega, millele hiljem lisatakse tarretavat ainet, näiteks pektiini, karrageeni, agarit või želatiini.
Loe veel:
Mis on Beljovi Pastilaa?
Eesti Loodus: Pektiini mitu ametit
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.