Beljovi pastilaa seedripähkliga 200g

5,45 
27,25  /kg

Beljovi pastilaa seedripähkliga
Ajalooline klassikaline õuna pastilaa.

Valmistatud Venemaal, Tula oblast, Tula linn.
Kaal: 200g

Pähklipureja e-poes kohtuvad kaks looduslikku superstaari: õhuline Beljovi pastilaa ja hinnalised seedripähklid. See Tula meistrite valmistatud 200 g maius on tervislik ja sisaldab vaid naturaalseid koostisosi. Nipp: kaunite viilude saamiseks lõigake pastilaad alati märja noaga! Ideaalne rasvavaba (vaid 0,04g rasva) magustoit teelauale.

Laost otsas

Jätka ostlemist

Beljovi pastilaa seedripähkliga.
Ajalooline klassikaline õuna pastilaa.

Valmistatud Venemaal, Tula oblast, Tula linn.
Kaal: 200g

Koostisosad: õunad, suhkur, munavalge, seedripähkel.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiasisaldus 1395kJ / 329 kcal
rasvad 0,04g
– millest küllastunud rasvhapped 0g
süsivesikud 81g
valgud 1g
soola 0g.

Lõikamisel kasutage märga nuga. See tagab, et pastilaa ei kleepu noa külge ja teda on lihtsam lõigata.


Beljovi pastilaa seedripähklitega: Õuna hapukus kohtub pähkli pehmusega

Detsembrikuised pühad ja pikad talveõhtud nõuavad lauale midagi erilist – midagi, mis oleks üheaegselt kerge, maitsev ja veidi luksuslik. Beljovi pastilaa seedripähklitega on just selline kuninglik kooslus. Siin saavad kokku Vene köögi klassikaline õunamagustoit ja Siberi metsade “kuld” – seedripähklid. Pähklipureja e-pood on uhke, et saab pakkuda toodet, mis kannab meie nimele väärilist sisu, ühendades parimad pähklid ajaloolise kondiitrikunstiga.

Maitse ja tekstuur

Selle pastilaa tekstuur on tuntud oma biskviidilaadse õhulisuse poolest, mis on saavutatud vaid õunte, suhkru ja munavalge vahustamisel. Kuid seedripähklite lisamine viib elamuse uuele tasemele. Hapukas-magus küpsetatud õunte maitse põimub seedripähklite kreemja, vaiguse ja kergelt võise nüansiga. Pähklid ei lisa mitte ainult maitset, vaid ka meeldivat tekstuurikontrasti – pehme, suussulav “õunapilv” ja väikesed, õrnalt krõmpsuvad pähklituumad. See on harmooniline duett, kus kumbki osapool täiendab teist, luues rikkaliku, kuid samas kerge maitsebuketi.

Kuidas nautida

Et selle maiuse serveerimine oleks puhas rõõm, tuletame meelde kuldreegli: kasutage lõikamisel alati märga nuga! Kuna pastilaa on naturaalselt kleepjas, libiseb niiske tera sellest läbi ilma takistusteta, jättes viilud siledaks ja kauniks. See on suurepärane maius pidulikul jõululaual, pakkudes tervislikku alternatiivi rammusatele kookidele. Serveerige seda koos aromaatse taimeteega (näiteks põdrakanepitee) või klassikalise musta teega, et luua hubane ja soojendav teetseremoonia.

Ajaloolised faktid

See konkreetne pastilaa pärineb Tula oblastist, mis on kuulus oma samovaride, präänikute ja kondiitritraditsioonide poolest. Kuigi algupärane Beljovi pastilaa retsept pärineb 19. sajandist, on pähklite lisamine olnud alati viis muuta lihtne talupojamaius pidupäevaroad vääriliseks. Seedripähkleid on Venemaal alati hinnatud nende tervistavate omaduste ja delikaatse maitse tõttu, mistõttu on nende lisamine pastilaale märk erilisest kvaliteedist.

Miks valida just see toode?

Valides Pähklipureja poest seedripähklitega Beljovi pastilaa, valite unikaalse maitseelamuse. See on toode, mis sobib ideaalselt meie poe kontseptsiooniga – pähklid on siin aukohal. Hoolimata pähklite lisamisest on toode endiselt väga madala rasvasisaldusega (vaid 0,04g 100g kohta), sobides hästi neile, kes jälgivad oma toitumist, kuid soovivad siiski nautida gurmeemaitseid. See on elegantne, maitsev ja ajalooga kingitus.

Loe veel:
Beljovi pastilaa – mis see on?

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Scroll to Top