Suhkruvaba Beljovi pastilaa “Kirsi”
Ajalooline klassikaline õuna pastilaa.
Ilma lisatud suhkruta.
Valmistatud Lätis.
Kaal: 100g
Koostisosad: õunad, munavalge, kirsid 9%.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiasisaldus 1173kJ / 276 kcal
rasvad 0g
– millest küllastunud rasvhapped 0g
süsivesikud 65g
– millest suhkrud 23g
valgud 4g
soola 0g.
Lõikamisel kasutage märga nuga. See tagab, et pastilaa ei kleepu noa külge ja teda on lihtsam lõigata.
Suhkruvaba Beljovi pastilaa “Kirsi”: Marjane nauding ilma süümepiinadeta
Detsembrikuised õhtud on loodud nautimiseks, kuid sageli kaasneb pühadeperioodiga liigne suhkrutarbimine. Pähklipureja pakub ideaalset lahendust: suhkruvaba Beljovi pastilaa “Kirsi”. See on elegantne ja tervislik alternatiiv, mis toob teie lauale suvise kirsiaia värskuse keset talvepimedust. Valmistatud meie naabrite juures Lätis, ühendab see toode endas sajandivanuseid traditsioone ja kaasaegset terviseteadlikkust.
Maitse ja tekstuur
Kuna sellesse pastilaasse ei ole lisatud grammigi suhkrut, on maitsed erakordselt puhtad ja intensiivsed. Põhjaks on küpsetatud õunte loomulik magushapu mekk, millele lisandub 9% ulatuses ehtsaid kirsse. Kirss annab pastilaale sügava, marjase ja kergelt mandlise aroomi ning meeldiva hapukuse, mis äratab maitsemeeled. Tekstuur on endiselt see kuulus “Beljovi ime” – tihe, vetruv ja vahuline, meenutades õhulist puuviljasufleed. Iga suutäis sulab keelel, jättes järele vaid naturaalse puuvilja maitse, mis ei ole lääge ega kunstlik.
Kuidas nautida
Selle naturaalse maiuse serveerimisel on üks väike, kuid ülioluline saladus: kasutage lõikamisel alati märga nuga! Pastilaa on oma olemuselt kleepjas ning veega niisutatud tera libiseb sellest läbi takistusteta, jättes viilud siledaks ja kauniks. See pastilaa on suurepärane kaaslane tassikesele kuumale hibiskuse- või puuviljateele, mis harmoneerub kirsiga. See sobib ideaalselt ka hommikusöögiks jogurti sisse või tervislikuks vahepalaks, kui soovite midagi magusat, kuid kerget.
Ajaloolised faktid
Beljovi pastilaa on kulinaarne aare, mille juured ulatuvad 19. sajandi Venemaale, kuid mille valmistamise kunst on hinnatud ka Lätis. See toode on valmistatud ajaloolise tehnoloogia järgi: õunad ja kirsid küpsetatakse, püreestatakse, vahustatakse munavalgega ja kuivatatakse madalal temperatuuril pikki tunde. Kirsside lisamine on klassikaline viis anda õunapastilaale iseloomu ja värvi, muutes lihtsa maiuse pidulikuks, mida serveeriti vanasti vaid parimates salongides.
Miks valida just see toode?
Valides Pähklipureja poest suhkruvaba kirsipastilaa, teete kingituse oma kehale. Koostis on lühike ja arusaadav: õunad, munavalge ja kirsid. Ei mingeid peidetud suhkruid, rasvu (0g rasva!) ega säilitusaineid. See on suurepärane valik diabeetikutele, kaalujälgijatele või lastele, pakkudes puhast looduslikku energiat. 100-grammine pakk on kompaktne ja täis vitamiinidest pakatavat maitset, mis tõestab, et tervislik võib olla ka vastupandamatult maitsev.
Loe veel:
Beljovi pastilaa – mis see on?






Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.