Jõhvika sukaad

(6 arvustused)

8,90  /kg

Kuivatatud jõhvik (sukaad).
Päritolu: Tai.

Puhasta
Lisa unistuste nimekirja
Lisa unistuste nimekirja

Jätka ostlemist

Jõhvika sukaad.
Päritolu: Kanada.

Jõhvika sukaad on mõnusalt magus ja sobib eriti hästi lastele kommi asemel söömiseks. Seda sellepärast, et kuivatatud jõhvikad on kastetud suhkruroo mahla sisse ja seejärel piserdatud päevalilleõliga, et nad säilitaksid oma mõnusa pehmuse ja ei kuivaks kõvaks. See tõeline vitamiinimaius viib keele alla ja on tervisele väga kasulik, sest jõhvikas on üks paremini looduslike vitamiinidega varustatud marju.

Jõhvikas sisaldab palju C vitamiini, samuti B1, B2 ja B3 vitamiine ja beta-karotiini, millest tehakse A vitamiini. Mineraalainetest sisaldab jõhvikas rohkesti kaaliumi, kaltsiumi, magneesiumi. Joodi sisalduse tõttu reguleerib jõhvikas hästi kilpnäärme tööd. Samuti on jõhvikas palju orgaanilisi happeid, mis annavad võime desinfitseerida magu ja soolestikku ning stimuleerida ensüümide teket organismis. Orgaanilised happed pidurdavad haigusi tekitavate bakterite arengut ja tugevdavad rakusüsteemi, tegutsedes tugeva mikroobe hävitava ainena. Jõhvika kasulikkus seisneb ka temas sisalduvates suurtes kogustes tervislikes antioksüdantides polüfenoolides. Polüfenoolidel on väidetavalt vähi-, põletiku- ja diabeedivastased omadused. Antioksüdandid leevendavad ka põletikulisi protsesse ning aeglustavad vananemisprotsesse.

Tänu nende marjade söömisele muutub ka tavaline ravimteraapia efektiivsemaks. Et jõhvikal on organismist vett väljutav ja mikroobe hävitav toime, on temast abi neeru-, põie- ja kuseteedehaigetel.

Pidev marjade söömine aitab ära hoida nakkushaigusi. Kiudainesisalduse tõttu on nad head veresoonte lupjumise profülaktikas. Jõhvikad on kasulikud, kuna tugevdavad südant ja veresoonkonda, muutes inimese arterid pehmemaks ja elastsemaks ja hoides ära trombide teket. Jõhvikate tarbimine mõjub positiivselt keha suurimale arterile ehk aordile. Jõhvikad on soovitatavad kopsutuberkuloosi ravis, kuid võivad leevendada ka liigesehaigusi.

Jõhvika sukaad sobib suurepäraselt ka smuutisse, müslisse, magustoitu, küpsetistesse ning on mõnus niisama söömiseks.

Loe veel: Kas jõhvikad on tervisele kasulikud?

Koostisosad: jõhvikas, suhkur, päevalilleõli.

Toitumisalane teave 100 grammi kohta:
1422,6kJ/340kcal
Rasvad 1,3g
– Millest küllastunud rasvhapped 0,4g
Süsivesikud 78g
– Millest suhkrud 63g
Valgud 0,3g
Soola 0g.

6 arvustust tootele Jõhvika sukaad

  1. Reet Ojasalu (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

    Maitsvad!

  2. Kristi (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

    Ülihea:)

  3. Kai Tamm (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

    Väga hea sukaad.

  4. Anonüümne (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

    superhead ja mõistlik hind

  5. Anonüümne (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

  6. lembit (toote omanik)

    Kinnitatud arvustusKinnitatud arvustus - vaata originaaliExternal link

    5+

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.