Küpsetuspärm.
Neto kaal: 8g.
Pakendatud Venemaal.
Pärm on peamiselt elusaist pärmirakkudest koosnev toode. Pärmseened tekitavad käärimist, lõhustades suhkru alkoholiks ja süsihappegaasiks. Selle omaduse tõttu kasutatakse pärmi toiduainetööstuses (veini ja õlle tootmisel) ning pagaritööstuses.
Kuivpärmi valmistatakse kõrgekvaliteedilisest presspärmist. Niiskus eemaldatakse kuivatamise teel. Kuivpärmi kergitusvõime on võrreldes presspärmiga madalam, sest osa pärmirakke hukkub kuivatamisel. Kuivpärm säilib kuni ühe aasta, teda säilitatakse toatemperatuuril, seejuures ei muutu pärmi kvaliteet ja toote hoiustamine nõuab vähe ruumi. Kuivpärm lisatakse kasutamisel otse jahu hulka, vältida tuleb tema märgumist.
Diana (toote omanik) –
Väga hea pärm. Kergitab taigent suurepäraselt