Sefiir “Belucci” vaarikatega.
Netokaal: 250g.
Päritolu: Venemaa
Koostisosad: suhkur, õunakaste (värsked õunad, säilitusaine vääveldioksiid), melass, joogivesi, paksendaja – pektiin, kuivatatud munavalge, kuivatatud vaarikad, happesuse regulaator – piimhape, niiskusesäilitaja – naatriumlaktaat, lõhna- ja maitseaine, värvaine – karmiinid.
Vastunäidustatud munavalge individuaalse talumatuse korral.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiat 1330 kJ / 310 kcal;
rasvad 0g;
süsivesikud 77g,
– millest suhkrut 71g;
valku 1g;
soola 0g.
100% naturaalsest õunakastmest valmistatud vahukomm, glasuuritud. Klassikaline retsept!
– 0% rasva.
– Õunapektiiniga – looduslik paksendaja.
Kas sa teadsid, et kui prantsuse kokad avastasid vene maisutuse pastilaa, olid nad sellest nii vaimustuses, et otsustasid selle tuua oma kodumaale. Peale väikest tootearendust (lisati rohkem munavalget) hakati seda tootma ka Prantsusmaal, prantsusepärase nimega – sefiir.
Sefiir (vene keeles зефир, prantsuse keeles zéphyr, muudes keeltes zephir) on kohev, vormis tarretatud pastilaa.
Konsistentsilt sarnaneb sefiir mõnevõrra vahukommidega, vormilt traditsioonilise beseega. Tavaliselt on see valge või roosa. Sefiiri valmistatakse puuvilja- või marjapüreest (enamasti õunapüree) suhkru ja munavalgega, millele hiljem lisatakse tarretavat ainet, näiteks pektiini, karrageeni, agarit või želatiini.
Loe veel:
Mis on Beljovi Pastilaa?
Eesti Loodus: Pektiini mitu ametit
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.