Borši maitseaine.
Neto kaal: 15g.
Pakendatud Venemaal.
Soovitatav kogus: 1-2 sl – 3 liitri vee kohta.
Koostisosad: kuivatatud vürtsid ja juurviljad (peet, porgand, mugulsibul, punane terav pipar, koriander, petersell, till, mustpipar), jodeeritud sool.
Borš – algselt oli tegu toiduga, mida praktiliselt terve talve vältel keldrisse varutud köögiviljadest valmistati ja kuna peet oli ja on Venemaal palavalt armastatud juurikas, siis pole ka ime, et see supp külarahva hulgas nõnda popiks sai. Ja kui tänapäeval on olemas mehi, kes söövad lõunasöögiks nii supi, prae kui magustoidu, siis üks õige kausitäis borši pidi kõhu täitma tegelikult järgmise söögikorrani ja olema ikka selline, et lusikas suppi püsti seisma jääks. Ehk siis üks õige tummine keretäis. Muidugi peetakse borši sugulasteks ka kõiksugu peedisuppe alates Poola peedipuljongist kuni Leedu külma saltibarsciai‘ni välja, aga kõik ju teavad, milline borš on borš. Nii vahvalt kirjeldab tuntud suppi toidublogija Britt Paju http://noadkahvlid.blogspot.be/
Meeli Kõrvoja (toote omanik) –
Meeli (toote omanik) –
Jekaterina T. (toote omanik) –
Anonüümne (toote omanik) –
Anonüümne (toote omanik) –
Mareliis (toote omanik) –
Viive (toote omanik) –
Pole avanud
Maarja (toote omanik) –
Hea maitseaine, vürtsikas
Natalia (toote omanik) –
Tatjana Koik (toote omanik) –
Julianna (toote omanik) –
Diana (toote omanik) –
Annab supile mõnusa maitse! Soovitan
Evelyn (toote omanik) –