Hiina roheline tee “Mozums” 100g

(16 arvustused)

2,20 
22,00  /kg

Hiina roheline tee “Mozums”
Sort: suureleheline purutee
Neto kaal: 100g
Päritolu: Hiina Rahvavabariik.


Jätka ostlemist

Hiina roheline tee “Mozums”
Sort: suureleheline purutee
Neto kaal: 100g.
Päritolu: Hiina Rahvavabariik.


Hiinlased tunnevad rohelist teed juba tuhandeid aastaid. Kui varasematel aastatel oli tee rikaste inimeste jook, siis peale Suurbritannia kolonisatsiooni Aasias 18. sajandil lagunes hiinlaste teemonopol ja tee muutus taskukohaseks kõigile. Viimasel ajal on roheline tee Euroopas muutunud väga populaarseks. Üha rohkem avaldatakse ka uuringuid rohelise tee tervislike omaduste kohta alates kaitsest Altzheimeri tõve vastu kuni rasvapõletuseni välja.

Roheline tee ja selle tervislikke kasutegureid on aasialaste poolt nauditud mitmeid sajandeid. Varastest aegadest on olnud roheline tee kõrgelt hinnatud selle meditsiinilise kasutuse tõttu. Uuringud rohelise tee kasulikkus kohta on arenenud kaugele viimastel aastatel ja teaduslikud uuringud saavad nüüd kinnitada 4000 aastat folkloori ja meditsiinilist praktikat Aasias, seda, et roheline tee on võtmeelement hea tervise saavutamisel ja säilitamisel. Sellest, mida teavad aasialased juba sajandeid rohelise tee joomisest, saab nüüd kasu kogu maailm.

Rohelise tee kasulikkus tervisele on varieeruv ja laiaulatuslik.

Selle keemiline koostis annab positiivse mõju nii paljudele kehalistele süsteemidele, nii et on kasulik kasutada rohelist teed nende tervislike kasutegurite saavutamiseks.

Hiljutised uuringud on näidud seda, et rohelisel teel on palju suurem antioksüdeeriv kaitse, kui hästi tuntud polüfenoolide antioksüdeerivates vitamiinides C ja E.

Kuigi hapnik on vajalik inimese eluks, võib see kahjulik element moodustada aktiivse või vabaradikaaliga hapniku. Aktiivne hapnik võib ühineda kõigega kehas ja oksüdeerida, põhjustades rakumembraanide hävitamise, DNA kahjustusi ja lipiidide oksüdatsiooni (rasv). Kõik see võib viia vähini.

Kuidas suudame ennetada kogu seda ebavajalikku hapnikku? Lihtne vastus oleks rohelist teed juues. Rohelise tee antioksüdeerivad omadused on näidanud üles nende toksiidide efektiivset hävitamist. Lipiidide peroksüdeerimine on faktor toidus sisalduvate õlide ja rasvaosakeste riknemisel. Selline riknemine mängib tavaliselt võtmerolli arterosklerootilise mudeli ülesehitamisel. Rohelise tee antioksüdeerivad omadused aitavad sellist riknemist ära hoida.

Loe veel:
Toitumisnõustajad.ee – Roheline tee
sobranna.postimees.ee – Kas rohelist teed saab juua ka liiga palju?
Delfi.ee – 7 põhjust, miks juua rohelist teed

16 arvustust tootele Hiina roheline tee “Mozums” 100g

  1. lembit (toote omanik)

    Väga hea.

  2. Lea (toote omanik)

    Pole veel proovinud

  3. Annika Koršunova (toote omanik)

  4. Anonüümne (toote omanik)

    Sobib.

  5. lembit (toote omanik)

  6. lembit (toote omanik)

    normaalne

  7. lembit (toote omanik)

    5+

  8. lembit (toote omanik)

    ei ole veel proovinud

  9. Marika (toote omanik)

    pole veel proovinud

  10. Silvi (toote omanik)

  11. Terje L. (toote omanik)

  12. lembit (toote omanik)

    5+

  13. Maria (toote omanik)

  14. lembit (toote omanik)

    arvatavasti 5+

  15. lembit (toote omanik)

    olen rahul-

  16. Alexander Pervakov (toote omanik)

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Scroll to Top